RUST WAT A LA BLEND ANNO 2007
Gerechten ter grootte van een tussengerecht; voor de lunch adviseren wij te beginnen met 2 stuks, voor het diner met 3 stuks. Wilt u liever een “grotere ” portie, kan dat natuurlijk altijd.
als voorgerecht portie  +  6.75 als hoofdgerecht portie + 12.75

KOUD EUR 13,50

Pata Negra met gefrituurd scharrelei , Hollandaise-saus (+ 2,75)

Guacamole met krokante gamba’s, sweet chili en crème fraîche

Klassieke krabcocktail met rode grapefruit en kreeftenmayonaise (+ 2.75)

Huisgemaakte eendenleverterrine  met briochetoast en vijgencompote ( + 2.75)

Licht pikante Thaise salade met gefrituurde inktvis en gamba’s

Blini’s met ” Joost’s “ ambachtelijk gerookte zalm, crème fraîche en zalmkaviaar

Vitello Tonato met licht gegrild olijvenbrood

Carpaccio van tonijn op krokant filodeeg, panko gamba’s en wasabimayonaise (+ 2.75)

Kleine pittige “steak tartare” met  brioche toast en truffelmayonaise

Sashimi van zalm met soja, wasabi,  zoet zure gember en wakamé

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

Salade Riche:
een mooie salade met stukjes kreeft, geroosterde coquilles, eendenleverkrullen en kreeftenmayonaise 22.50

Half dozijn Fines des Claires “Hervé No3”, op schaafijs, citroen en sjalot azijn 18.50

ONZE DAGMENU’S

Lunch keuzemenu, 2 gangen inclusief koffie  32.50

3 gangen keuzemenu (voor-, hoofd-,nagerecht)  38.75

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat  het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

WARM EUR 13,50

Gekonfijte kwartelboutjes met gebakken paddenstoelen, truffelmayonaise

Kreeft gegratineerd met tomaat, room, knoflook, Parmezaanse kaas. halve 21.75 hele 42.50

Spaghettini aux  Fruits de Mer, met mosselen, gamba’s, coquilles, vongole, scheermes en romige kreeftensaus

Op de huid geroosterde zeebaars met antiboise

Ossenhaas van de plaat met gebakken eendenlever en truffeljus( + 7.50 )

Sweet & spicy, boneless spareribs naar Stoker’s geheime recept, koolsla en Mo’s saus

Met spinazie, room, knoflook en Parmezaanse kaas gegratineerde kabeljauw rug filet

Krokant gebakken zwezerik met risotto, jus met morieljes (+ 2.75 )

Gebakken coquilles, zeekraal, bosui, tomaat en  kreeftencurry

Chinese flensjes met gekonfijte eend, prei, taugé, bosui en hoisinsaus

RUST WAT  “KLASSIEKERS”

“Steak tartare” à la minute gedraaid, geserveerd met frites en sla  24.50

Gebakken Black Tiger gamba’s (8/12), met pasta en pikante roomsaus  27.50

 VEGETARISCH 13.00

Tarte tatin van tomaat, geitenkaas, gerookte amandel en balsamicostroop

Springroll met voorjaarsgroenten, paddenstoelen, gedroogde tomaat, basilicumpesto
Risotto met grove mosterd, tête de moine en notensla

Geroosterde little gem, gefrituurd ei en Hollandaisesaus

Flensjes gevuld met mango, sojabonen, taugé, koriander, pinda’s en chilisesamsaus

NAGERECHTEN

Monte Scroppino  7.75

ijskoffie met een vleugje Amaretto   8.75

Crème brûlée  8.75

Mascarpone-karamelcrème met amandel-Florentine  8.75

Tarte tatin met kaneelijs 10.00

Citroentaart van Remy met citroensorbet  10.00

Witte en bruine chocolade panna cotta met frambozensorbet   10.00

Binnen- en buitenlandse kazen met noten- en roggebrood, appelstroop 13.00

 

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.

LUNCHKAART

Rijk gevulde Provençaalse vissoep met gruyère, rouille en croutons   13.00

Clubsandwich: getoast wit brood, spek, ei, tomaat, gerookte kip en frites 14.50

3 garnalenkroketten( Holtkamp 40 gr) ,gefrituurde peterselie, toast en mosterd 14.50

Frisse salade met bolletjes geitenkaas en gembervinaigrette   15.00

Salade met krokante boerenkip en gamba’s, groene kruidenmayonaise   16.50

Omelet met truffel, brioche toast en salade   15.50

Salade met gebakken coquilles en gefrituurde gamba’s, kerriemayonaise  19.50

Bent u allergisch voor bepaalde producten of eet u iets liever niet? Laat het ons weten, dan kunnen wij er rekening mee houden.